Prachtig glas in lood te koop en in de maak

Home » Glas in lood te koop

Zoek je een glas in lood schilderij dat te koop staat? Of sta je open voor een creatie helemaal op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en behoeftes? Bij Dezel Glass-Art is maatwerk glas in lood te koop, of het nu gaat om een schilderij of een plaatje, wij regelen het voor je. Door de expertise en het enthousiasme van Dezel Glass-Art wordt er gezorgd dat jouw glas in lood decoratie zo gemaakt wordt dat je geheel tevreden terugkijkt naar de samenwerking met de specialisten in de regio Breda. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit geleverd wordt in combinatie met maatwerk. Je wilt een uniek stuk dat aansluit op jouw interieur en de stijl van je huis? Of wil je misschien een leuk cadeau? Dan moet het tot de perfectie afgewerkt worden: wij regelen dat voor je!

Jouw persoonlijke glas in lood schilderij: bij ons in Rijen is het te koop

Bij Dezel Glass-Art Rijen kun je terecht voor al je wensen en behoeftes. Glas in lood is op maat te koop bij ons als specialist nabij Breda, of heb je toch een schilderij of andere decoratie in je hoofd? Geen enkel probleem! Bij ons kun je al jouw glas in lood laten maken in ons atelier in de omgeving van Tilburg. Door onze expertise en bovenal de enthousiaste manier van het maken van jouw glas in lood, ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking. Wat begonnen is als een hobby is momenteel uitgegroeid tot een bedrijf waar met liefde en plezier producten worden gemaakt die helemaal aansluiten op de stijl van jouw huis en interieur.

Glas in lood op maat te koop: ga naar dé specialist in de regio Breda!

Je kunt je decoratie van glas in lood laten maken door Dezel Glass-art, de specialist in de regio Breda en Tilburg. Doordat wij een luisterend oor bieden, worden je behoeftes goed begrepen en dit is terug te zien in het eindresultaat. Daarnaast zorgt onze expertise voor hoogwaardige kwaliteit waardoor jouw glas in lood schilderij, of andere decoratie, helemaal voldoet aan jouw verwachtingen.

Ook voor een workshop kun je bij ons terecht

Naast decoratie of het op maat laten maken van glas in lood kun je bij ons ook terecht voor workshops en cursussen, in de buurt van Breda en Tilburg. Door de leuke en interactieve manier wordt er gezorgd dat je een middag-of avondvullend programma hebt, waarin je nieuwe en creatieve dingen leert. De cursus is als volgt opgebouwd:

  • Eerst beginnen we met een korte introductie waarin je kennis maakt met het glas. Je kunt kiezen voor een cursus glasfusing of je maakt een decoratie van glas in lood.
  • Na de korte uitleg ga je aan de slag en ga je zelf jouw creatie maken, natuurlijk onder begeleiding van onze ervaren begeleider. Hier kunnen cursisten er zelf voor kiezen om een afbeelding mee te nemen om na te maken.
  • Nadat je klaar bent met je creatie gaat die logischerwijs de oven in. Hierin wordt alles gehecht en is jouw creatie af!
Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Zowel op het gebied van workshops in de omgeving van Tilburg als het laten maken van jouw glas in lood? Bel ons dan op het nummer 06-42649776 of stuur een e-mail naar info@dezelglass-art.nl.Wij staan je graag te woord en helpen je verder met je verzoeken of vragen. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art