Glas in lood te koop

Een glas in lood schilderij dat te koop staat? Of sta je open voor een creatie helemaal op maat gemaakt aan de hand van jouw wensen en behoeftes? Bij Dezel Glass-Art is maatwerk glas in lood te koop, of het nu gaat om een schilderij of een plaatje, wij regelen het voor je. Door de expertise en het enthousiasme van Dezel Glass-Art wordt er gezorgd dat jouw creatie zo gemaakt wordt dat je met een tevreden blik terugkijkt naar onze samenwerking. Wij vinden het belangrijk dat kwaliteit geleverd wordt in combinatie met maatwerk. Je wilt een uniek stuk dat aansluit op jouw interieur, stijl van je huis? Of wil je misschien een leuk cadeau? Dan moet het tot de perfectie afgewerkt worden: wij regelen dat voor je!

Jouw persoonlijke glas in lood schilderij: bij ons is het te koop

Bij Dezel Glass-Art kan je terecht voor al je wensen en behoeftes. Glas in lood is op maat te koop bij ons, of heb je toch een schilderij of andere decoratie in uw hoofd? Geen enkel probleem! Bij ons kan je al jouw glas in lood laten maken. Door onze expertise en bovenal de enthousiaste manier van het maken van jouw glas in lood, ben je verzekerd van een succesvolle samenwerking. Wat begonnen is als een hobby is momenteel uitgegroeid tot een bedrijf waar met liefde en plezier producten worden gemaakt die helemaal aansluiten op de stijl van jouw huis en interieur.

Glas in lood op maat: bij Dezel Glass-art kan je het laten maken!

Je kan uw decoratie van glas in lood laten maken door Dezel Glass-art. Doordat wij een luisterend oor bieden, worden de behoeftes van de klant goed opgeslagen en dit is terug te zien in het eindresultaat. Daarnaast zorgt onze expertise voor hoogwaardige kwaliteit waardoor bijvoorbeeld jouw glas in lood schilderij, of andere decoratie, helemaal voldoet aan jouw verwachtingen.

Ook voor een workshop kan je bij ons terecht

Naast decoratie of het op maat laten maken van glas in lood kunt u bij ons ook terecht voor workshops en cursussen. Door de leuke en interactieve manier wordt er gezorgd dat je een middag-of avondvullend programma heeft, waarin je nieuwe en creatieve dingen leert. De cursus is als volgt opgebouwd:

 • Eerst beginnen we met een korte introductie waarin je kennis maakt met het glas. Je kunt kiezen voor een cursus Glasfusing of je maakt een decoratie van glas in lood.
 • Na de korte uitleg ga je aan de slag en ga je zelf uw creatie maken, natuurlijk onder begeleiding van onze ervaren begeleider. Hier kunnen cursisten er zelf voor kiezen om een afbeelding mee te nemen om na te maken.
 • Nadat je klaar bent uw creatie gaat die logischerwijs de oven in. Hierbij wordt alles gehecht en is jouw creatie af!

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden? Zowel op het gebied van workshops als het laten maken van jouw glas in lood? Bel ons dan op het nummer: 06-42649776. Wij staan je graag te woord en helpen je verder met uw verzoeken of vragen. Samen bekijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen!

Ook interessant:

 • Leuke workshops voor vriendinnen
 • Glas in lood raamdecoratie kopen
 • Glas fusen
 • Glasfusing workshop brabant
 • Geïnteresseerd?

  Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  Neem contact op