Tiffany glas

Home » Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. De techniek is echter anders. Bij Tiffany glas wordt geen loodprofiel, maar koperfolie gebruikt. Deze techniek wordt vaak toegepast bij lampen, maar er kunnen ook 2D creaties van gemaakt worden.

Leer meer over de technieken die komen kijken bij het maken van een Tiffany glas kunstwerk

Bij het maken van een kunstwerk van Tiffany glas, komen verschillende technieken kijken. De koperfolie moet in de gewenste vorm worden gebracht. Deze folie wordt op de rand van het glas geplakt en daarna gesoldeerd. Hierdoor vertind de folie en worden de verschillende stukken glas één geheel. Zo kun je lampen, vlinders, bloemen of kaartjes in elke gewenste vorm en kleur maken. Heb jij een uniek ontwerp voor ogen? Of wil jij graag een persoonlijk cadeau voor iemand maken? Wij helpen je graag bij het verwezenlijken van al jouw creatieve ideeën. Ben jij benieuwd naar eerdere kunstwerken die zijn vervaardigd? Bekijk dan de creaties onder aan deze pagina.

Schakel onze hulp in!

Wil jij graag iemand verrassen voor een verjaardag of speciale gelegenheid? Wij leggen je graag de verschillende mogelijkheden uit. Neem contact met ons op door te bellen naar 06-42649776 of stuur een e-mail naar info@dezelglass-art.nl.

Glasfusing
Powderprinting
Glas in Lood
Dezel Glass-Art