Glas fusen met veel plezier

Home » Glas fusen

Wil je een workshop glas fusen volgen? Of wil je liever een product dat gemaakt is door het fusen van glas kopen? Bij Dezel Glass-Art ben jij op het juiste adres op het gebied van deze vorm van glasbewerking. Begonnen vanuit een hobby is Dezel Glass-Art opgericht met het nodige enthousiasme. Door de jaren heen is expertise opgebouwd door middel van verschillende cursussen en opleidingen, maar bovenal ook door enthousiasme. Momenteel geven wij ook verschillende workshops en willen wij mensen graag bekend maken met de kunst van glasvervorming. Maar het is natuurlijk ook gewoon een heel gezellig uitje!

Een workshop glas fusen: gezellig én leerzaam

Je zoekt iets om je vriendinnenmiddag mee op te leuken? Met een cursus van Dezel Glass-Art beleven jullie zeker een leuke en leerzame middag. Samen met onze deskundige begeleider gaan jullie aan de slag en leren jullie alles over glasbewerking. Daarnaast verzorgen wij ook maatwerk, zowel voor de producten die wij verkopen als voor de workshops die we geven. Dat onze klanten goed geholpen worden is voor ons heel belangrijk. Iedereen krijgt de juiste begeleiding en aandacht.

Een dagje weg op een andere manier ingestoken

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus glas fusen? Wij snappen dat dit een hele andere manier is van een workshop of dagje weg. Wij vinden het vooral belangrijk dat je plezier hebt! Voor meer informatie over de mogelijkheden die wij aanbieden kun je ons bereiken op het telefoonnummer 06-42649776 of via e-mail info@dezelglass-art.nl.

Tiffany
Powderprinting
Glas in Lood
Dezel Glass-Art