Creatieve workshops in regio Tilburg

Een unieke glas in lood cursus volg je bij Dezel Glass-Art in regio Tilburg, Brabant. Samen met je vrienden, familie of kennissen beleef je een leuke middag waarin je nieuwe, interessante dingen leert. De creatieve workshops, staan in het teken van glasbewerking. Dit kan met glasfusing, maar ook met glas in lood. Door de persoonlijke en enthousiaste begeleiding wordt er gezorgd dat je op een leuke manier een middag- of avondvullend programma beleeft waarin je jouw creatie maakt.

Neem deel aan een glas in lood cursus in regio Tilburg in Brabant en ervaar een unieke middag

Doordat een glas in lood cursus in regio Tilburg in Brabant zeer interessant en creatief is, is het een leuke activiteit om eens te doen met vrienden, familie of kennissen. De creatieve workshops en de glas in lood cursus in de regio Tilburg in Brabant worden als volgt opgedeeld:

 • De creatieve workshops beginnen met een half uur durende introductie over het glas. Hierin wordt verteld wat het glas exact doet op hoge temperaturen en wat er in de cursus met het glas gebeurt. Verder worden de mogelijkheden van glas in lood besproken en wordt verteld wat met het glas gemaakt kan worden op het gebied van glasfusing.
 • Na de uitleg van onze begeleider ga je aan de slag. Door de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij datgene maakt wat je voor ogen hebt. Vragen worden beantwoord binnen de workshop en waar wij jou kunnen helpen doen wij dat graag! Er wordt geprobeerd om zelfgekozen afbeeldingen vanuit huis zo goed mogelijk na te maken. Binnen de creatieve workshops gelden geen tijdslimieten. Wij vinden het belangrijk dat je de tijd neemt en met een tevreden gevoel kijkt naar je eigen creatie.
 • Na de gezellige workshop gaan de creaties de oven in. Hoe vaak de creaties de oven in gaan is afhankelijk van wat je er mee wilt gaan doen. Als je de creatie wilt gebruiken als schaal, dan gaat deze twee keer de oven in. Maar wanneer je het wilt ophangen, is één keer in de oven genoeg.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van creatieve workshops. Of wil je meer weten over een glas in loos cursus in regio Tilburg in Brabant? Je kunt ons vrijblijvend bellen op 06-42649776 of je kunt een e-mail sturen naar info.dezel@home.nl. Wij staan jou graag te woord en helpen je graag verder met de planning van jouw workshop!

Ook interessant:

 • Glazen geboortekaartje
 • Glasfusing workshop brabant
 • Creatieve uitjes
 • Cursus glasfusing
 • Geïnteresseerd?

  Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  Neem contact op