Creatieve workshops Tilburg

Creatieve workshops in de regio Oosterhout en Tilburg worden gehouden bij Dezel Glass-Art. Samen met je vrienden, familie of kennissen zorgen wij ervoor dat je een leuke middag beleeft waarin je nieuwe, leuke, maar bovenal interessante dingen leert. De creatieve workshops die worden gegeven in de regio Tilburg en Oosterhout staan in het teken van glasbewerking. Dit kan met glasfusing, maar ook bijvoorbeeld met een cursus glas in lood. Door de persoonlijke en enthousiaste begeleiding wordt er gezorgd dat je op een leuke manier een middag of-avondvullend programma heeft waarin je, jouw creatie maakt.

Creatieve workshops in de regio Tilburg en Oosterhout, maak je middag uniek!

Doordat een cursus glasbewerking zeer interessant en creatief is, is het een heel leuk uitje om eens te doen met je vrienden, familie of kennissen. De cursus bestaat uit verschillende elementen, de creatieve workshops in de regio Oosterhout en Tilburg worden als volgt opgedeeld:

 • De creatieve workshops beginnen met een half uur durende introductie over het glas. Hierin wordt verteld wat het glas exact doet op hoge temperaturen en wat er in de cursus gebeurt. Verder worden de mogelijkheden besproken en wordt verteld wat met het glas gemaakt kan worden op het gebied van glasfusing. Je krijgt tijdens deze bespreking een A4 vel waarin alle informatie ook op staat.
 • Na de uitleg van onze begeleider ga je aan de slag, door de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij datgene maakt wat u voor ogen heeft. Vragen worden beantwoord binnen de workshop en waar wij jou kunnen helpen doen wij dat graag! Met zelfgekozen afbeeldingen vanuit huis wordt er aan de slag gegaan en geprobeerd deze zo goed mogelijk na te maken. Binnen de creatieve workshops maken wij geen gebruik van tijdslimieten, wij vinden het belangrijk dat je de tijd neemt en met een tevreden gevoel kijkt naar je eigen creatie.
 • Na de gezellige workshop gaan de creaties de oven in, hoe vaak de creaties de oven in gaan is afhankelijk van wat je er mee wilt gaan doen. Kies je bijvoorbeeld om je creatie te gebruiken als schaal, dan gaat deze 2 keer de oven in. Maar wanneer je het wilt ophangen, is één keer in de oven genoeg.

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van creatieve workshops in de regio Oosterhout en Tilburg? Je kunt ons vrijblijvend bellen op het nummer 06-42649776. Wij staan jou graag te woord en helpen je graag verder met de planning van jouw workshop!

Ook interessant:

 • Glazen geboortekaartje
 • Glasfusing workshop brabant
 • Creatieve uitjes
 • Cursus glasfusing
 • Geïnteresseerd?

  Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  Neem contact op