Creatieve workshops met glas in de regio Tilburg

Home » Creatieve workshops Tilburg

Voor creatieve workshops vlak bij Tilburg en Oosterhout in Brabant, zoals een glas-in-lood-cursus, ga je naar Dezel Glass-Art in Rijen. Samen met je vrienden, familie of kennissen beleef je een leuke middag waarin je nieuwe, interessante dingen leert. De creatieve workshops, staan in het teken van glasbewerking. Dit kan met glasfusing, maar ook met glas in lood. Door de persoonlijke en enthousiaste begeleiding wordt er gezorgd dat je op een leuke manier een middag- of avondvullend programma beleeft waarin je jouw eigen creatie maakt.

Alles over onze creatieve workshops in de regio Tilburg en Oosterhout

Doordat een glas-in-lood-cursus in de regio Tilburg in Brabant zeer interessant en creatief is, is het een leuke activiteit om eens te doen met vrienden, familie of kennissen. De creatieve workshops en de glas-in-lood-cursus in de regio’s Tilburg en Oosterhoud, in Brabant, worden als volgt opgedeeld:

  • De creatieve workshops beginnen met een half uur durende introductie over glas. Hierin wordt verteld wat het glas precies doet bij hoge temperaturen en wat er in de cursus met het glas gedaan wordt. Verder worden de mogelijkheden van glas in lood besproken en wordt verteld wat met het glas gemaakt kan worden op het gebied van glasfusing.
  • Na de uitleg van onze begeleider ga je aan de slag. Door de persoonlijke begeleiding wordt ervoor gezorgd dat jij datgene maakt wat je voor ogen hebt. Vragen worden beantwoord binnen de workshop en wij helpen je maar al te graag! Er wordt geprobeerd om zelfgekozen afbeeldingen vanuit huis zo goed mogelijk na te maken. Binnen de creatieve workshops gelden geen tijdslimieten. Wij vinden het belangrijk dat je de tijd neemt en tevreden bent met je creatie.
  • Na de gezellige workshop gaan de creaties de oven in. Hoe vaak de creaties de oven in gaan is afhankelijk van wat je er mee wilt gaan doen. Als je de creatie wilt gebruiken als schaal, moet deze twee keer de oven in. Maar wanneer je het glaswerk wilt ophangen, bijvoorbeeld als raamdecoratie, is één keer in de oven genoeg.
Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Neem contact op voor de mogelijkheden

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van creatieve workshops nabij Tilburg en Oosterhout? Of wil je meer weten over een glas-in-lood-cursus in de regio Tilburg in Brabant? Je kunt ons vrijblijvend bellen op 06-42649776 of je kunt een e-mail sturen naar info@dezelglass-art.nl. Wij staan jou graag te woord en helpen je graag met het plannen van jouw workshop!

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art