Workshops

Wil je een Tiffany glas workshop volgen? Of ben je benieuwd naar de verschillende technieken die bij glasfusen worden toegepast? Op dit moment geven we workshops glasfusen waarbij jij je eigen ontwerp uitvoert binnen bepaalde maten. Geniet van een gezellige middag met vrienden of familie en ga met een kunstwerk naar huis.

Kies voor een Tiffany glas workshop of leer met een hotpot werken

Naast het volgen van een Tiffany glas workshop, bieden wij ook de mogelijkheid om een workshop te volgen voor fusen in een hotpot. Glasfusen is een manier voor het aan elkaar smelten van glas bij een bepaalde temperatuur. Hierdoor kun je op meerdere manieren hetzelfde ontwerp er anders uit laten zien. Dit kan bijvoorbeeld door telkens verschillende kleuren te gebruiken. Hotpot fusen betekent dat het glas gesmolten wordt in een speciaal oventje dat in een magnetron geplaatst wordt. De grootte van de kunstwerken wordt bepaald door de maat van de hotpot.

Neem deel aan een workshop

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een Tiffany glas workshop? Of wil je graag leren om met een hotpot te werken? Neem contact met ons op en vraag naar de verschillende mogelijkheden. Je bereikt ons door te bellen naar 06-42649776. Stuur je liever een e-mail? Mail dan naar info.dezel@home.nl. Je kan het werk van eerdere cursisten op de website bekijken.

Geïnteresseerd?

Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

Neem contact op