Kom een prachtige glas in lood raamdecoratie kopen

Home » Glas in lood raamdecoratie kopen

Je wilt glas in lood als raamdecoratie kopen? Dan kan je bij Dezel Glass-Art terecht om jouw glas in lood op maat te laten maken. Aan de hand van jouw wensen en behoeftes wordt glas in lood voor je op maat gemaakt; een unieker stukje raamdecoratie kun je niet kopen. Door de uniekheid van het glas en de vorming ervan wordt er gezorgd dat geen een stuk identiek is. Door onze expertise en ons enthousiasme zorgen wij ervoor dat, aan de hand van jouw wensen en behoeftes, een specifiek glas in lood wordt geproduceerd.

Glas in lood als raamdecoratie; maatwerk kun je bij ons in Rijen kopen!

Wanneer je op zoek ben naar glas in lood kan Dezel Glass-Art Rijen je maatwerk garanderen. Bij ons kun je raamdecoratie van glas in lood kopen, helemaal naar jouw wensen en behoeftes gemaakt. Heb je speciale wensen of suggesties voor jouw glas in lood? Geen enkel probleem, wij zorgen dat het verwerkt wordt binnen raamdecoratie. Door onze klantvriendelijke aanpak weten wij precies wat voor raamdecoratie van glas in lood je wilt kopen. Een persoonlijke benadering staat bij ons hoog in het vaandel; jouw wensen zijn belangrijk. Je moet zeker zijn dat de creatie die je voor ogen hebt ook daadwerkelijk voldoet aan je wensen. Dit garanderen we door onze persoonlijke aanpak.

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Neem contact op en ontdek de mogelijkheden

Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Bel ons dan via het nummer 06-42649776 of e-mail naar info@dezelglass-art.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden en wat wij voor je kunnen doen!

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art