Creatieve uitjes Breda

Wil je creatieve uitjes gaan doen in Breda met je vriendinnen of met een andere groep? Je bent altijd welkom bij Dezel Glass-Art om hier gezellig een workshop te volgen met betrekking tot glasbewerking. Wij zorgen dat je een leuke middag of avond krijgt waarin je nieuwe dingen leert, maar vooral het plezier staat centraal. Door de persoonlijke begeleiding en de deskundigheid van onze begeleider wordt er gezorgd dat je met een goed gevoel terugkijkt op onze workshop.

Creatieve uitjes in Breda maken uw middag uniek

Doordat een workshop glasbewerking niet alledaags is, is het wel een van de leukste creatieve uitjes in Breda. De creatieve uitjes die Dezel Glass-Art aanbiedt zijn voor iedereen een aanrader. Op een gezellige, maar bovenal creatieve manier maak je kennis met de kunst van glasbewerking. Door de leuke indeling en de vrijheid die je krijgt met betrekking tot het maken van jouw eigen creatie, wordt er gezorgd dat je een schaal of bord maakt die helemaal naar jouw zin is. Je kunt voorafgaand een plaatje meenemen waar jouw creatie op moet gaan lijken. De cursussen glas in lood en glasfusing die Dezel Glass-Art aanbiedt, zijn creatieve uitjes in Breda waarvan je geen spijt krijgt!

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van de creatieve uitjes in Breda van Dezel Glass-Art? Bel ons dan via het nummer 06-42649776. Wij beantwoorden graag jouw vragen en bekijken de opties van de cursus die het beste bij jou en jouw vrienden, familie of kennissen past. 

Ook interessant:

  • Glazen geboortekaartje
  • Glasworkshop
  • Leuke workshops voor vriendinnen
  • Glas fusen
  • Geïnteresseerd?

    Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

    Neem contact op