Glasfusen

Home » Glasfusing schalen

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken. Deze techniek wordt veel toegepast bij glaskunst. Met glasfusing kun je verschillende kleuren van glasdelen met elkaar vermengen of laten vervloeien. Wil je met vrienden of familie een leuke middag doorbrengen? Bekijk snel de mogelijkheden voor een gezellige cursus bij Dezel Glass-Art.

Op welke manier worden glasfusing schalen gemaakt?

Op een hoge temperatuur wordt glas tot een stroperige vloeistof gesmolten om een bepaalde vervorming of versmelting te krijgen. Hoe langer de temperatuur van het glas hoog wordt gehouden, hoe meer glaslagen met elkaar versmolten kunnen worden. Bij een tweede bewerking op een lagere temperatuur kun het glas dan nog in of over een vorm zakken. Op deze manier kun je bijvoorbeeld een schaal vormen. Maak de mooiste glasfusing schalen in verschillende kleuren. Hier kun je het werk van cursisten bekijken die je voor gingen bewonderen.

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Neem deel aan de workshop in Rijen

Ben je enthousiast geworden over de workshop glasfusing schalen maken? Bekijk dan de mogelijkheden en plan een gezellige middag of avond met vrienden en familie in. Heb je vragen over onze workshops in Rijen? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 06-42649776 of te e-mailen naar info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art