Leuke workshops voor vriendinnen

Home » Leuke workshops voor vriendinnen

Op zoek naar leuke workshops voor jezelf en je vriendinnen? Dan is een workshop van Dezel Glass-Art zeker iets voor jou! Met het enthousiasme waarmee de leuke workshops worden gegeven voor jou en je vriendinnen is de sfeer binnen de groep meteen goed. Met een creatieve input en een gezellig samenzijn is een cursus fusen of glas in lood zeker een succes. Met een persoonlijke begeleiding wordt er gezorgd dat je precies je schaal of decoratie maakt die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Creativiteit en gezelligheid zijn woorden die voor deze workshop voorop staan!

Leuke workshops voor vriendinnen: wij geven ze graag

Hoe zijn onze workshops van opgebouwd? De workshops zijn als volgt ingedeeld:

  • Eerst beginnen we altijd met een half uurtje uitleg over het glas. Hierin wordt verteld wat de mogelijkheden van het glas zijn en wat wij er tijdens de workshop mee gaan doen.
  • Daarna gaan we aan de slag met een glasplaat van 30 x 30 centimeter. Hierbij worden zelf meegebrachte afbeeldingen of tekeningen als inspiratie gebruikt.
  • Wanneer jouw creatieve ingeving af is, gaat die minimaal één keer de oven in. Hierbij is het afhankelijk of je er een schaal van wilt maken of het glaswerk wilt ophangen. Wanneer de je ervoor kiest om van het stuk een schaal te maken, dan moet het een tweede keer de oven in.

Een leuke en leerzame middag of avond in Rijen

Voor leuke workshops voor jou en je vriendinnen kun je dus terecht bij Dezel Glass-Art Rijen. Wij zorgen voor een leuke en gezellige middag of avond waarin je nieuwe en interessante dingen leert met betrekking tot de techniek fusen of glas in lood fabriceren.

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Interesse of vragen? Neem gerust contact met ons op

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops? Bij ons ben je van harte welkom en niet tijdsgebonden. De eindtijd van de workshop staat niet vast. Voor ons is het namelijk heel belangrijk dat je de juiste begeleiding krijgt en je tevreden bent met het gemaakte werk, zoals een glazen sieraad of geboortekaartje. Wil je meer informatie? Dan kunt je ons bereiken via het nummer 06-42649776 op via e-mail info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art