Leuke workshops voor vriendinnen

Op zoek naar leuke workshops voor jezelf en je vriendinnen? Dan is een workshop van Dezel Glass-Art zeker iets voor jou! Met het enthousiasme waarmee de leuke workshops worden gegeven voor jou en je vriendinnen is de sfeer binnen de groep meteen goed. Met een creatieve input en een gezellig samenzijn is een cursus fusen of glas in lood zeker een succes. Met een persoonlijke begeleiding wordt er gezorgd dat je precies uw schaal of decoratie maakt die helemaal voldoet aan jouw verwachtingen. Creativiteit en gezelligheid zijn woorden die voor deze workshop voorop staan!

Leuke workshops voor vriendinnen: Dezel Glass-Art biedt de uitkomst

Hoe zijn de workshops van Dezel Glass-Art opgebouwd? De workshops zijn als volgt opgebouwd:

 • Eerst beginnen we altijd met een half uurtje uitleg over het glas. Hierin wordt verteld wat de mogelijkheden van het glas zijn en wat wij er tijdens de workshop mee gaan doen.
 • Daarna gaan we aan de slag met een glasplaat van 30 X 30 centimeter. Hierbij worden zelf meegebrachte afbeeldingen of tekeningen als inspiratie gebruikt.
 • Wanneer jouw creatieve ingeving af is, gaat die minimaal één keer de oven in. Hierbij is het afhankelijk of de cursist er een schaal van wil maken of het stuk wil ophangen. Wanneer de cursist ervoor kiest om van het stuk een schaal te maken, dan moet het een tweede keer in de oven.

Voor leuke workshops voor jou en je vriendinnen kan je terecht bij Dezel Glass-Art. Wij zorgen voor een leuke en gezellige middag of avond waarin je nieuwe en interessante dingen leert met betrekking tot de techniek fusen of glas in lood fabriceren.

Contact met Dezel Glass-Art

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops? Bij ons bent je welkom en niet tijdsgebonden (dat de cursus bijvoorbeeld maar 2 uur duurt). Voor ons is het heel belangrijk dat u de juiste begeleiding krijgt en je tevreden bent met het gemaakte werk. Wil je meer informatie? Dan kunt je ons bereiken via het nummer 06-42649776.

Ook interessant:

 • Glasworkshop
 • Creatieve workshops tilburg
 • Creatieve uitjes
 • Glas in lood te koop
 • Geïnteresseerd?

  Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  Neem contact op