Een uniek glazen geboortekaartje

Home » Glazen geboortekaartje

Ben je op zoek naar een uniek cadeau voor een pasgeborene, dan kun je kiezen voor een glazen geboortekaartje. Doordat een glazen geboortekaartje nooit identiek nagemaakt kan worden, zorg je voor een cadeautje dat helemaal gepersonaliseerd is. Dezel Glass-Art zorgt voor een kwalitatief sterk product dat helemaal voldoet aan jouw wensen en behoeftes. Met de nodige dosis creativiteit en originaliteit wordt er een uniek cadeau gemaakt waardoor je zeker opvalt!

Een glazen geboortekaartje dat aan al je wensen voldoet

Door expertise en enthousiasme wordt er bij Dezel Glass-Art Rijen voor gezorgd dat ieder product met liefde gemaakt wordt. Er wordt gezorgd dat jouw wensen en behoeftes worden verwerkt in het product dat je voor ogen hebt. Wij zorgen ervoor dat je met een tevreden gevoel terugkijkt naar onze samenwerking. Ons aanbod verschilt van een glazen geboortekaartje tot aan glas in lood, hierbij worden jouw wensen als rode draad door heel het productieproces genomen. Andere producten die wij op maat maken voor je zijn:

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Benieuwd naar de mogelijkheden die wij in Rijen aanbieden?

Ben je benieuwd wat wij jou kunnen aanbieden op het gebied een glazen geboortekaartje of andere op maat gemaakte cadeautjes? Je bent altijd vrij ons ons te bellen met jouw vragen of verzoeken. Er zijn heel veel mogelijkheden op het gebied van wat wij produceren. Ben je benieuwd? Dan bereik je ons via het nummer 06-42649776 of via info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art