Volg samen een leuke glasworkshop

Home » Glasworkshop

Een glasworkshop is een uitkomst voor mensen die een gezellige en creatieve middag of avond willen beleven. Bij Dezel Glass-Art zorgen wij ervoor dat je jouw middag of avond kunt invullen met creativiteit door middel van een workshop glasfusen of glas in lood. Wij zorgen ervoor dat je de juiste combinatie vindt met de gezelligheid van vrienden en de creativiteit van de workshop. Met de ervaring van de begeleider van de workshop wordt er gezorgd dat iedereen een juiste begeleiding krijgt binnen de glasworkshop die je uitkiest.

Een glasworkshop in Rijen op maat voor jou

Door de persoonlijke begeleiding en warm welkom binnen ons atelier wordt er gezorgd dat je jouw workshop op een unieke en gezellige manier ervaart. Wij vinden het belangrijk dat je op een juiste en plezierige manier kennis maakt met de kunst van fusen of glas in lood. Je kunt jouw creativiteit kwijt in jouw project. Naast deze varianten van workshops kun je er ook voor kiezen om sieraden te fusen, dat wordt gedaan in een magnetron. Je kunt er dus ook voor kiezen om een nieuwe oorbellen zelf te maken. Met een glasworkshop van Dezel Glass-Art Rijen kun je alle kanten op.

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Is een workshop op maat iets voor jou?

Een glasworkshop helemaal op maat gemaakt, is dat iets voor jou? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops voor jezelf of voor je vrienden of vriendinnen? Wij zijn bekend met verschillende cursussen; met een leuke middag of avondvullend programma zorgen wij dat je een creatief en plezierig moment ervaart. Voor de mogelijkheden kun je ons bereiken via 06-42649776 en info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art