Glasworkshop

Een glasworkshop is een uitkomst voor mensen die een gezellige en creatieve middag of avond willen hebben. Bij Dezel Glass-Art zorgen wij ervoor dat je jouw middag kan invullen met creativiteit door middel van een workshop fusen of glas in lood. Wij zorgen ervoor dat je de juiste combinatie vindt in jouw middag of avond met de gezelligheid van vrienden en de creativiteit van de workshop. Met de ervaring van de begeleider van de workshop wordt er gezorgd dat iedereen een juiste begeleiding krijgt binnen de glasworkshop die je uitkiest.

Een glasworkshop op maat voor jou

Door de persoonlijke begeleiding en warm welkom binnen ons atelier wordt er gezorgd dat je jouw workshop op een unieke en gezellige manier ervaart. Wij vinden het belangrijk dat je op een juiste en plezierige manier kennis maakt met de kunst van fusen of glas in lood. Je kan jouw creativiteit kwijt in jouw project. Naast deze varianten van workshops kan je er ook voor kiezen om sieraden te fusen, dit wordt gedaan in een magnetron. Je kan er dus ook voor kiezen om een nieuwe oorbellen zelf te maken, met een glasworkshop van Dezel Glass-Art kan je alle kanten op.

Een Workshop op maat, iets voor jou?

Een glasworkshop helemaal op maat gemaakt, is dat iets voor jou? Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops voor jezelf of voor je vrienden of vriendinnen? Wij zijn bekend met verschillende cursussen; met een leuke middag of avondvullend programma zorgen wij dat je een creatieve en plezierige middag ervaart. Voor de mogelijkheden kan je ons bereiken via 06-42649776.

Ook interessant:

  • Glasfusing workshop brabant
  • Glas in lood te koop
  • Creatieve uitjes
  • Glas fusen
  • Geïnteresseerd?

    Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

    Neem contact op