Glasfusing workshop Brabant

Je zoekt een Glasfusing workshop in Brabant? Dan ben je bij Dezel Glass-art in Rijen op het juiste adres. Wij verzorgen workshops Glasfusing met een persoonlijke begeleiding. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je de tijd krijgt om uw creatie helemaal tot jouw zin te maken. Waar andere workshops een bepaalde tijdslimiet hanteren, is dat bij ons niet het geval. Voor ons is het belangrijker om je tevreden naar huis te laten gaan met een creatie die helemaal voldoet aan jouw wensen! Door de ongedwongen sfeer is onze Glasfusing workshop in Brabant gezellig en een leuke bezigheid om eens te doen met vrienden of vriendinnen.

Dezel Glass-Art verzorgt jouw Glasfusing workshop in Brabant

Dezel Glass-Art zorgt ervoor dat je op een leuke manier kennis maakt met de wereld van glas en het bewerken ervan. Door de manier van de indeling van de workshop wordt er gezorgd dat je meer leert over het glas en de bijbehorende informatie en het gebruik ervan. De Glasfusing workshop bij Dezel Glass-Art in Brabant is als volgt ingedeeld:

 • Eerst beginnen we met een kleine introductie over het glas. Hierbij wordt er verteld wat de mogelijkheden zijn en wat wij er in de workshop mee gaan doen.
 • Na deze korte uitleg over het glas ga je de aan de slag met een glasplaat 30 X 30. Hierbij wordt er aan de slag gegaan door de cursisten met zelfgekozen afbeeldingen die ze van huis hebben meegenomen.
 • Hierna gaan de projecten van je tijdens de Glasfusing workshop van Dezel Glass-Art in Brabant in de oven. Wanneer je ervoor kiest om jouw creatie op te hangen ben je klaar. Met een tweede keer in de oven wordt er gezorgd dat jouw creatie gebruikt kan worden als schaal.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops en andere uitjes? Je bent altijd vrij om ons te bellen met vragen, je kunt ons bereiken via het nummer 06-42649776.

Ook interessant:

 • Glas fusen
 • Glasfusing workshop brabant
 • Creatieve uitjes
 • Glazen geboortekaartje
 • Geïnteresseerd?

  Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

  Neem contact op