Leuke glasfusing workshop in Brabant

Home » Glasfusing workshop Brabant

Je zoekt een glasfusing workshop in Brabant? Dan ben je bij Dezel Glass-art in Rijen op het juiste adres. Wij verzorgen workshops glasfusing met een persoonlijke begeleiding. Daarnaast zorgen wij er ook voor dat je de tijd krijgt om je creatie helemaal naar jouw zin te maken. Waar andere workshops een bepaalde tijdslimiet hanteren, is dat bij ons niet het geval. Voor ons is het belangrijker dat je tevreden naar huis gaat met een creatie die helemaal voldoet aan jouw wensen! Door de ongedwongen sfeer is onze glasfusing workshop in Brabant gezellig en een leuke bezigheid om eens te doen met vrienden of vriendinnen.

Wij verzorgen graag jouw glasfusing workshop in Brabant

Wij zorgen ervoor dat je op een leuke manier kennis maakt met de wereld van glas en het bewerken ervan. Door de manier van de indeling van de workshop wordt er gezorgd dat je meer leert over het glas en de bijbehorende informatie en het gebruik ervan. De glasfusing workshop bij Dezel Glass-Art in Brabant is als volgt ingedeeld:

  • Eerst beginnen we met een kleine introductie over het glas. Hierbij wordt er verteld wat de mogelijkheden zijn en wat wij er in de workshop mee gaan doen.
  • Na deze korte uitleg over het glas ga je de aan de slag met een glasplaat 30 x 30. Hiervoor gebruiken cursisten afbeeldingen die ze zelf van thuis hebben meegenomen.
  • Hierna gaan de projecten, die je tijdens onze glasfusing workshop in Brabant hebt gemaakt, in de oven. Wanneer je ervoor kiest om jouw creatie op te hangen, is deze na één bakbeurt klaar. Met een tweede keer in de oven wordt er gezorgd dat jouw creatie gebruikt kan worden als schaal.
Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die wij aanbieden op het gebied van workshops en andere uitjes? Je bent altijd vrij om ons te bellen met vragen. Je kunt ons bereiken via het nummer 06-42649776 of per e-mail info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art