Een creatieve en unieke cursus glasfusing

Home » Cursus glasfusing

Een cursus glasfusing is een hele andere manier om een dagje met je vriendinnen in te delen. Op een creatieve manier word je uitgedaagd om jouw creatieve kant aan te spreken. Op een leuke en persoonlijke manier beginnen wij de middag en krijg je eerst uitleg over de cursus glasfusing. Hierin vertellen wij over wat de cursus nu precies inhoudt, een stukje informatie over het glas zelf en een uitleg wat wij er precies mee gaan doen.

Een cursus glasfusing; een creatieve indeling van je middag

Door de indeling van de cursus wordt jouw creatieve kant aangesproken, hierbij is het belangrijk dat je ook een bepaald beeld hebt bij wat je wilt gaan maken. Tijdens de cursus glasfusing kun je een eigen plaatje meenemen om te na maken tijdens de workshop. Daarnaast wordt er gezorgd dat je ook iets leert over het glas zelf. Dezel Glass-Art vindt het belangrijk dat je de tijd krijgt voor het maken jouw eigen glascreatie, wij hechten veel waarde aan jouw tevredenheid.

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Is een cursus glasfusing in Rijen iets voor u?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus glasfusing? Een leuke manier om jouw middag of avond met vrienden, familie of kennissen een creatieve input te geven. Door de interactieve en persoonlijke begeleiding zorgen wij van Dezel Glass-Art Rijen dat jouw middag een succes wordt! Sta je open voor een leuke cursus? Bel ons dan op het nummer 06-42649776 of e-mail naar info@dezelglass-art.nl.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art