Cursus glasfusing

Een cursus Glasfusing is een hele andere manier om een dagje met je vriendinnen in te delen. Op een creatieve manier word je uitgedaagd om jouw creatieve kant aan te spreken. Op een leuke en persoonlijke manier beginnen wij de middag en krijg je eerst uitleg over de cursus Glasfusing. Hierin vertellen wij over wat de cursus nu precies inhoudt, een stukje informatie over het glas zelf en een uitleg wat wij er precies mee gaan doen.

Een cursus Glasfusing; een creatieve indeling van je middag

Door de indeling van de cursus wordt jouw creatieve kant aangesproken, hierbij is het belangrijk dat je ook een bepaald beeld heeft bij wat u wilt gaan maken. Tijdens de cursus Glasfusing kan je een eigen plaatje meenemen om te na maken tijdens de workshop. Daarnaast wordt er gezorgd dat je ook iets leert over het glas zelf. Dezel Glass-Art vindt het belangrijk dat je de tijd krijgt voor het maken jouw eigen glascreatie, wij hechten veel waarde aan jouw tevredenheid.

Is een cursus Glasfusing iets voor u?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden van een cursus Glasfusing? Een leuke manier om jouw middag met vrienden, familie of kennissen een creatieve input te geven. Door de interactieve en persoonlijke begeleiding zorgen wij van Dezel Glass-Art dat jouw middag een succes wordt! Sta je open voor een leuke cursus? Bel ons dan op het nummer 06-42649776.

Ook interessant:

  • Glazen geboortekaartje
  • Glasfusing workshop brabant
  • Creatieve uitjes
  • Cursus glasfusing
  • Geïnteresseerd?

    Voor meer informatie neem gerust vrijblijvend contact met ons op

    Neem contact op