Creatieve uitjes met glasbewerking vlak bij Breda

Home » Creatieve uitjes Breda

Wil je creatieve uitjes gaan doen nabij Breda met je vriendinnen of met een andere groep? Je bent altijd welkom bij Dezel Glass-Art om hier gezellig een workshop glasbewerking te volgen. Wij zorgen dat je een leuke middag of avond beleeft waarin je nieuwe dingen leert en vooral plezier centraal staat. Door de persoonlijke begeleiding en de deskundigheid van onze begeleider wordt er gezorgd dat je met een goed gevoel terugkijkt op onze workshop.

Creatieve uitjes in de buurt van Breda maken jouw middag uniek

Doordat een workshop glasbewerking niet alledaags is, is het wel een van de leukste creatieve uitjes in Breda. De creatieve uitjes die Dezel Glass-Art aanbiedt zijn voor iedereen een aanrader. Op een gezellige, maar bovenal creatieve manier maak je kennis met de kunst van glasbewerking. Door het leuke programma en de vrijheid die je krijgt bij het maken van jouw eigen creatie, wordt er gezorgd dat je een schaal of bord maakt die helemaal naar jouw zin is. Je kunt voorafgaand een plaatje meenemen waar jouw creatie op moet gaan lijken. De cursussen glas in lood en glasfusing die Dezel Glass-Art aanbiedt, zijn creatieve uitjes in Breda waarvan je geen spijt krijgt!

Waarom kiezen voor Dezel Glass-art?

  • Maatwerk staat bij ons voorop!
  • Cursussen en workshops op aanvraag
  • Custom glaswerk mogelijk
  • Toepassingen met diverse technieken

Mail ons info@dezelglass-art.nl

Glasfusing

Bij het maken van glasfusing schalen wordt een techniek gebruikt om met één of meerdere lagen glas een platte of een driedimensionale vorm te maken.
Bekijk workshop

Glas in Lood

Tegenwoordig wordt glas in lood voor veel toepassingen gebruikt, want qua ontwerp is bijna alles mogelijk. Door verbetering in de loodprofielen is er veel mogelijk.

Bekijk workshop

Tiffany

Bij kunstwerken van Tiffany glas worden, net als bij glas in lood, twee of meerdere stukken glas in één compositie verwerkt. Er kunnen ook2D creaties gemaakt worden.

Bekijk workshop

Glasfusing
Glas in Lood
Tiffany

Vragen? Stel ze gerust!

Ben je benieuwd naar onze mogelijkheden voor creatieve uitjes vlak bij Breda? Bel ons dan via het nummer 06-42649776 of stuur een e-mail naar info@dezelglass-art.nl.Wij beantwoorden graag jouw vragen en bekijken de opties van de cursus die het beste bij jou en jouw vrienden, familie of kennissen past.

Vragen? Neem contact met ons op!

*Bij een curusaanvraag graag het aantal deelnemer vermelden

  • Hoe wij omgaan met je persoonsgegevens kun je lezen in ons Privacy beleid
Dezel Glass-Art